0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

apelsinpannacotta

Pannacotta går att variera i det oändliga! Här är ett recept på en god och fräsch variant med apelsin.

Du behöver


4 portioner

  • 3 dl grädde alt växtbaserad grädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 apelsin
  • 1,5 gelatinblad
  • 1 msk agavesirap/honung
  • 1-2 dosmått collan®pure

Gör så här


Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter tills de är mjuka.Tvätta apelsinen och torka. Riv av skalet med hjälp av ett rivjärn. Pressa ur apelsinsaften. Häll saften i en kastrull och tillsätt det rivna skalet, vaniljpulver och kollagen. Häll på grädden och agavesirap, gör ett snabbt uppkok och dra därefter av kastrullen från plattan. Blanda i de urkramade gelatinbladen och rör om tills det löst upp sig helt. Häll upp i glas och låt stelna i kylen i ca 3 timmar. Toppa med matlagningsyoghurt/kokosgrädde och hackad mandel.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.