0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

banana bread med kollagen

Du behöver


    ugn 200 grader

  • 3 ägg
  • 1/2 dl rörsocker
  • 1/2 dl agavesirap/kokossocker
  • 100 g smör
  • 1/2 tsk torkad ingefära
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsl bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 3 bananer
  • 2 dosmått collan®pure

Gör så här


Vispa ägg, rörsocker och agavesirap vitt och pösigt. Smält smöret och rör ner ingefära. Blanda alla torra ingredienser. Rör i det smälta smöret i äggblandningen och tillsätt de torra ingredienserna. Mosa bananerna och blanda i smeten tillsammans med 2 dosmått kollagenpulver. Häll upp smeten i en brödform och dela en banan på längden och lägg på kakan. Grädda i nedre delen av ugnen i 30 min.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.