0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

beautymaränger

Maränger ger många möjligheter till variation. Prova våra lite annorlunda, men så goda kollagenmaränger. Vi tillsätter ett neutralt kollagenpulver och bärpulver. Du kan använda det bärpulver som passar dig i bäst i smaken. Vi har här valt att använda oss jordgubbspulver och hallonpulver. Man kan även strö över lite rödbetspulver för färgens skull.

Du behöver


ca 20 st

ugn: 100 grader

  • 3 st äggvitor
  • 1 tsk pressad citron
  • 1,5 dl socker
  • 1 dosmått collan@pure
  • bärpulver

Gör så här


Vispa äggvitor och citronsaft till ett hårt skum. Tillsätt socker, lite i taget under fortsatt vispning. Vispa tills smeten är blank och fast. Blanda ut 1 dosmått kollagenpulver i några teskedar varmt vatten och vänd försiktigt ner i smeten. Vänd även ner bärpulver efter hur mycket smak du vill ha. Strö lite bärpulver över marängerna. Klicka eller spritsa ut smeten på baklåtspapper. Grädda mitt i ugen i 30-60 minuter tills marängerna känns lätta och släpper bakpappret. Stäng av ugnsvärmen, öppna ugnsluckan och låt marängerna stå kvar i ca 60 min.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.