0 Varukorg
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

hallonpannacotta

Du behöver


  • 2 dl färska hallon
  • 0,5 dl limejuice
  • 3 dl grädde
  • 1 dl rörsocker
  • 0,5 dl agavesirap
  • 3 st gelatinblad
  • 1 dosmått collan®THE EDIBLE BEAUTY

Gör så här


Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Lägg hallonen, kollagen och limejuice i en kastrull och koka på medelvärme i ca 5 minuter. Sila av hallonblandningen genom en finmaskig sil. Häll hallonpuré,grädde, socker och agave i en kastrull och gör ett snabbt uppkok . Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i gräddblandningen. Häll upp pannacottan i runda silikonformar. Låt stå i kylen ett par timmar tills den stelnat helt. Servera med frysta bär och citronmeliss.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.