0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

jordgubbs -och rabarberpaj

Det är lätt, smidigt och nyttigt att baka med kollagen! Eftersom kollagenpulvret är helt smakneutralt är det lätt att smýga ner det  i det mesta! Prova att göra en god paj med kollagen och nyttiga bär. I denna paj har vi använt jordgubbar och rabarber men du kan använda precis vilka bär eller frukter som helst!

Du behöver


Pajdeg

  • 150 g smör
  • 3/4 dl socker
  • 1 msk ljus sirap
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 0,5 dl havregryn
  • 1 msk collan pure

Fyllning

  • 200 g skivade jordgubbar
  • 200 g rabarber i bitar
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dosmått collan liquid

Gör så här


Knåda ihop alla ingredienser till pajdegen. Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylen i 30 min. Tryck ut hälften av degen i pajformen och grädda i 175 grader i ca 10 min. Blanda skivade jordgubbar, rabarber, potatismjöl och collan liquid i en bunke.  Fyll pajskalet med blandningen. Ta resten av degen och smula över. Grädda i ugnen i ca 30 min tills pajen fått fin färg. Servera med glass eller vaniljsås!
 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.