0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

kollagenfudge

Du behöver


  • 200 g mörk choklad
  • 1/2 msk kakao
  • 1,5 dl mandelsmör
  • 1 tsk agavesirap
  • 0,5 dl collan®pure
  • 0,5 dl hackad mandel/pistagenötter

Gör så här


Smält chokladen över vattenbad. Hacka mandel eller pistagenötter. Dra från spisen när chokladen är helt smält och blanda i övriga ingredienser. Rör om tills du har en helt slät smet. Klä en liten form ( ca 20 cm x 30 cm) med bakplåtspapper och häll i smeten. Ställ i kyl och låt svalna i 1-2 timmar. Skär i bitar och förvara i kyl.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.