0 VARUKORG

krusbärskräm

Krusbäret är tyvärr ett ganska bortglömt bär. Bären är väldigt friska i smaken och fullproppade med c-vitamin och antioxidanter. Prova gärna vårt recept på krusbärskräm! Vi har här använt oss av röda krusbär men det funkar precis lika bra med gröna.

Du behöver


  • 200 g krusbär
  • 2,5 dl vatten
  • 1 msk agavesirap/honung
  • 1 dosmått collan liquid
  • 1/2 msk potatismjöl

Gör så här


Skölj bären. Koka upp vattnet. Tillsätt krusbären och låt koka ihop under ca 2 min. Tillsätt agavesirap/honung och låt koka tills bären är mjuka. Dra av kastrullen från plattan och tillsätt collan liquid. Blanda ut potatismjölet i lite vatten och rör ner. Ge därefter krämen ett snabbt uppkok. Servera gärna med kall mjölk. Lycka till!
 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.