0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  •  tillverkning i sverige

mintchoklad-pudding

Du behöver


4 portioner

  • 5 dl mjölk
  • 5 msk maizena
  • 3 msk agavesirap
  • 1 nypa salt
  • 3,5 msk kakao
  • 1 ägg
  • 1 msk vaniljsocker
  • 50 g mörk choklad
  • 2 dosmått collan®pure
  • några droppar pepparmynts-extrakt 

Gör så här


Blanda mjölk, maizena, agavesirap, kollagen och kakao i en kastrull. Vispa upp och tillsätt ägget. Låt sjuda under omrörning tills krämen tjocknar. Hacka chokladen och blanda i den tillsammans med vaniljsockret. Häll upp i glas och låt stå i kylen i ca 2 h. Servera med vispad grädde och toppa med färsk mynta.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.