0 VARUKORG
  • Fri frakt över 499 kr
  • Egen produktutveckling
  • Unika kollagentillskott

pannacotta

Du behöver


  • 3 dl vispgrädde alt. växtbaserad grädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk malen kardemumma
  • 1,5 gelatinblad
  • 1 msk sötning t ex agavesirap/honung/rörsocker
  • 1 dosmått collanpure

Gör så här


Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter tills de är mjuka. Koka upp grädden och låt sjuda. Tillsätt kollagen, vaniljpulver och kardemumma. Smaka av med sötning. Dra av kastrullen från plattan och blanda ner de urkramade gelatinbladen och rör om tills det löst upp sig helt. Häll upp i glas och låt stelna i kylen i ca 3 timmar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.