0 VARUKORG

rabarberkräm

När rabarbern är lite omogen eller precis mogen är den som mest rik på Pektin, det gelébildande ämnet som finns naturligt i frukt och bär. Om du passar på att göra en kräm på rabarbern innan den blir för mogen så  behöver du därför ingen redning i krämen!  Vi tillsätter kollagen i vårt recept för att göra krämen extra nyttig och mättande.

Du behöver


  • 1 rabarber
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk honung/agavesirap
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 msk collan pure/collan liquid

Gör så här


skär rabarbern i bitar och lägg i en kastrull, häll över vattnet så att det täcker rabarbern. Koka samman allt och tillsätt vaniljpulver, sötning och kollagenpulvret. Låt sjuda i ca 10 min tills rabarbern har delat sig. Servera med mjölk, hallon, blåbär och riven kokos.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.